Puklavec Family Wines en Dare Wines introduceren samen “Seven Numbers”

door Michael Daals 02 november 2017

Puklavec Family Wines en Dare Wines introduceren samen “Seven Numbers”

Het Sloveense wijnhuis Puklavec Family Wines gaat samen met de gerenommeerde sommeliers van Dare Wines aan de slag om de harten van de Nederlandse Horeca te winnen. Het Sloveense familiebedrijf maakt frisse, fruitige en aromatische wijnen. De kwaliteit van hun wijnen zijn onlangs beloond met de bijzondere Decanter Platinum Award. Dat maakt dit wijnhuis een serieuze speler op de markt.

Het introduceren van “Seven Numbers” het nieuwe merk, waaronder Puklavec zijn top single vineyard wijnen in de markt zet, werd wereldwijd met grote enthousiasme opgepikt. Na het winnen van een Platinum Decanter Medaille voor de Seven Numbers Furmint 2016, als beste Sloveense witte wijn, gaat het merk als een storm de horeca in.

Een modern, strak design met strakke, fruitige en complexe wijnen dat is het succes van Seven Numbers. Elke wijngaard in de regio wordt gekenmerkt door zeven nummers, hiermee is elke druif te traceren naar de wijngaard waar deze vandaan komt.

Marketing Director en kleindochter van de oprichter Tatjana Puklavec: “Michael Daals ken ik al lang en ik ben heel blij dat Michael en zijn team net zo enthousiast zijn als wij om samen de Nederlandse horeca te veroveren. Wij hebben dezelfde energie en passie en ik ben overtuigd dat wij een top team zullen vormen.”

De twee in Tilburg gevestigde bedrijven gaan een mooie samenwerking tegemoet. Michael Daals staat te springen om de wijnen de introduceren: “Wij zijn heel trots om samen deze wijnen in de top horeca te mogen introduceren. Mooie zuren, goede mineralen en aroma met een moderne aanpak zullen zeker voor een succesvolle introductie zorgen.”

 

Verkrijgbaar
De exclusieve kwaliteitswijnen Seven Numbers van Puklavec Family Wines zijn verkrijgbaar bij Dare Wines. 
Michael Daals
Michael Daals

Auteur


Reageer

Reacties worden bekeken voordat ze geplaatst worden.

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

15 reviews
40%
(6)
40%
(6)
20%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
Mooie wijnen, vanuit vakmanschap met een ambachtelijke geest gekozen

Via de Houtloods in Tilburg kwam ik achter het bestaan van Darewines. Een mooie propositie die me helpt in het uitbouwen van m’n wijnkelder.

Sauvignon Blanc 2017

5/5

Albariño Dos Amigos 2016, O Rosal, Rias Baixas, Spanje

Super wijn

Tijdens een buitenfeest in mij oa deze wijn geschonken. Super feest super wijn!

Sauvignon Blanc Premium 1904 2016

Frisse, sprankelende witte wijn. Heerlijk voor zomerse avonden