Dare Wines The Game

DARE WINES THE GAME

Dare Wines The Game is hét nieuwe wijnspel waarin de sterrensommeliers van Dare Wines je meenemen in de wereld van verschillende smaakprofielen en het combineren van wijn-spijs.

Als team van enthousiaste en ervaren sommeliers en wijnexperts, hebben wij een unieke kennis op gebied van smaakprofielen, wijngebieden en het combineren van wijn en spijs. Kennis die wij maar al te graag delen! Met onze onbegrensde passie voor wijn dagen wij jullie uit om een stap te zetten in de wondere wereld der sommeliers.  

Voor u ligt een grote wereldkaart en de Darecoins worden uitgedeeld. Zwarte wijnglazen worden ingeschonken, zonder dat u kan zien wat de kleur is. Denkt u dat u erachter kan komen of het witte, rosé of rode wijn is? En waar komt de wijn in het glas precies vandaan? Met de kennis en meeslepende verhalen van de sommeliers van Dare Wines komt u hier tijdens het spel zelf achter. U zult versteld staan van uw eigen vermogen om blind te proeven. Het achterhalen van het alcoholpercentage, de juiste wijn-spijs combinatie kiezen, u kunt het straks allemaal benoemen. Wie houdt aan het einde van alle rondes de meeste Darecoins over?  Hét spel voor iedereen met en zonder wijnkennis.

De wijnwereld opent haar deuren en wij nodigen u uit. Let the games begin.

WE DARE YOU...Meer informatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier, via ons algemene telefoonnummer: +31 (0) 13 59 09 101 of via Lisa Snepvangers +31 (0) 6 34 53 33 56. 

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

13 reviews
38%
(5)
38%
(5)
23%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
5/5

Albariño Dos Amigos 2016, O Rosal, Rias Baixas, Spanje

Super wijn

Tijdens een buitenfeest in mij oa deze wijn geschonken. Super feest super wijn!

Sauvignon Blanc Premium 1904 2016

Frisse, sprankelende witte wijn. Heerlijk voor zomerse avonden

Heerlijk wijntje!

Voor mij is dit een super wijntje, jammer genoeg al allemaal op! :-)

4/5

Sauvignon Blanc 2016