Over ons

Dare Wines is dé sparringpartner bij uitstek met een unieke kennis op gebied van wijn, wijnbehandeling, wijn-spijs en gastvrijheid.

 

Wij zijn een team van zeer kundige en enthousiaste wijn-spijs specialisten met onbegrensde passie. Onze sterren sommeliers hebben ruime ervaring in de top gastronomie en zijn zelfs onderscheiden met awards, zoals ‘Meest talentvol sommelier van Nederland’! Hier zijn wij trots op. Dankzij deze jarenlange ervaring op het allerhoogste niveau zijn wij bij uitstek dé partner op gebied van wijn, wijn-spijs én gastvrijheid.

Ons specialisme is het overdragen van onze wijnkennis op een manier die voor iedereen begrijpelijk is, voor zowel horeca als particulieren, met of zonder voorkennis. Met behulp van onder andere het Dare Wines Education Program en gepersonaliseerde begeleidingstrajecten, kunnen we dit waarmaken. Wij hebben onze kennis gebundeld in een smaakprofielenconcept. Dit zorgt er mede voor dat onze partners die ermee werken een omzet- en rendementsverhoging in wijn meemaken. Daarbij importeren wij kwaliteitswijnen over de hele wereld die zowel gastronomisch breed inzetbaar zijn, als goed doordrinkbaar.

Wij zijn dé juiste wijnpartner met onderscheidende Sommelier Selected Wines.

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

128 reviews
66%
(84)
20%
(26)
9%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
Super

Leuk spel, goede duidelijke uitleg

Heerlijk wijntje

Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!

Heerlijk

Goede volle chardonnay

L
Merlot Rosé Diamond Allure
Leon van den Biggelaar
Enorm lekkere frisse rose

Een smaak explosie als je deze wijn drinkt. Je proeft verschillende frisse smaken en tegelijk een droge rose beleving. Zo lekker als deze hebben we het nog niet gehad. We gaan hiervan nog heel wat flesjes van opmaken.

Heerlijk!

Lekkere betaalbare wijn. In n mooie fles!