Meet Our Team

MICHAEL DAALS

Aanstekelijk enthousiasme, een gastheer, sommelier zoals er niet veel zijn. Michael Daals is in 2008 uitgeroepen tot meest talentvolle sommelier van Nederland (Gault-Millau) en in 2010 genomineerd voor beste gastheer van Nederland en België (Saissonier). Hij is 8 jaar lang vast panellid van de Grand Jury van de "Wine and  Food  Association" te Amsterdam geweest en van het "International Taste and Quality Institute" te Brussel. In diverse ster-restaurants in binnen- en buitenland heeft hij gewerkt en zijn kennis over wijn en wijn-spijs is enorm en actueel.

 

 

 

BJÖRN REMIJN

Door jarenlang aan de kant van de consument gestaan te hebben weet hij welke vragen en behoeftes zij kunnen  hebben. Bjorn Remijn weet als geen ander de wensen van de klant te vertalen. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en de logistiek die daarbij komt kijken, zorgt hij voor  de juiste invulling en de zorgvuldige afwerking van uw orders.

 

 

 

 

MITCHELL LIGTHART

Vinoloog, wijn-spijsspecialist en gastheer pur sang Mitchell Ligthart heeft als sommelier veel werkervaring opgedaan in de toprestaurants van Nederland. In 2009 werd hij tijdens de internationale wedstrijd gastenservice te Kroatie beste gastheer van Europa en in 2012 was hij de finalist bij het Nederlands kampioenschap voor sommeliers. Ook is hij de enige die ooit alle wijnen en gerechten blind foutloos had benoemd tijdens het NK voor sommeliers. Wederom een échte wijn-spijsspecialist in het team van Dare Wines!

 

 

 

LISA SNEPVANGERS

Gedreven en in de ban van wijn, Lisa Snepvangers is een geweldige storyteller én een ware gastvrouw. Met werkervaring in zowel klassieke sterrenrestaurants als in de Aziatische keuken, is haar productkennis enorm. Ze is vinoloog sinds haar 22e, wat ze ook nog eens in 1 jaar heeft afgerond, een prestatie die maar weinig mensen haar na doen. Een wijn-spijs specialist in hart en nieren.
★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

19 reviews
53%
(10)
32%
(6)
16%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
Excellent Service

my second order and still a happy customer

Toppertje!!

Een heerlijke Chardonnay. Zeker een aanrader.

Superwijn, niet voor niets opnieuw besteld

Topwijn!

Mooie wijnen, vanuit vakmanschap met een ambachtelijke geest gekozen

Via de Houtloods in Tilburg kwam ik achter het bestaan van Darewines. Een mooie propositie die me helpt in het uitbouwen van m’n wijnkelder.