Team

MICHAEL DAALS

Aanstekelijk enthousiasme, een gastheer, sommelier zoals er niet veel zijn. Michael Daals is in 2008 uitgeroepen tot meest talentvolle sommelier van Nederland (Gault-Millau) en in 2010 genomineerd voor beste gastheer van Nederland en België (Saissonier). Hij is 8 jaar lang vast panellid van de Grand Jury van de "Wine and  Food  Association" te Amsterdam geweest en van het "International Taste and Quality Institute" te Brussel. In diverse ster-restaurants in binnen- en buitenland heeft hij gewerkt en zijn kennis over wijn en wijn-spijs is enorm en actueel.

In dit exclusieve interview lees je meer over Michael Daals. 

 

 

 

BJÖRN REMIJN

Björn Remijn, een groot wijnliefhebber, weet als geen ander de wensen van de klanten  te vertalen. Hij weet welke vragen en behoeften er zijn en speelt hier snel en efficiënt op in. Hij staat u graag te woord en helpt u bij het uitzoeken van de wijnen. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca én logistiek, zorgt hij voor de juiste invulling en zorgvuldige afwerking van uw orders.

actueel.

In dit exclusieve interview lees je meer over Björn Remijn. 

 

 

 

 

LISA SNEPVANGERS

Gedreven en in de ban van wijn, Lisa Snepvangers is een geweldige storyteller én een ware gastvrouw. Met werkervaring in zowel klassieke sterrenrestaurants als in de Aziatische keuken, is haar productkennis enorm. Ze is vinoloog sinds haar 22e, wat ze ook nog eens in 1 jaar heeft afgerond, een prestatie die maar weinig mensen haar na doen. Een wijn-spijs specialist in hart en nieren.

In dit exclusieve interview lees je meer over Lisa Snepvangers.  

 

 

 

LUC LINNENBANK

Is een professionele enthousiaste gastheer en sommelier in hart en nieren. Zijn passie voor wijn weet hij op persoonlijke en interessante wijze te presenteren. De kunst van het proeven in combinatie met de kennis van wijn, zorgt voor zijn spannende wijn-spijs combinaties. Luc is vinoloog, gastronoom én wijndocent en verzorgt wijncursussen in zijn lokaal in Tilburg voor liefhebbers als professionals. Zijn werk is in de afgelopen jaren al meerdere malen bekroond. In 2019 werd zijn passie bekroond met de benoeming door Grootspraak - Perswijn 'Wijnrestaurant van het jaar'. 

In dit exclusieve interview lees je meer over Luc Linnenbank.

 

 

 

SIERT VAN GERWEN

Een gastheer - sommelier pur sang! Door zijn jarenlange ervaring in restaurants en andere horecagelegenheden weet hij als geen ander wat een gast aan tafel nodig heeft. Ontzorgen is wat hij doet. Zijn kennis op gebied van wijn en wijnspijs is zeer goed en kan dan ook iedereen op elk niveau helpen met de mooiste wijnadviezen en wijn en spijs combinaties. Hij is een gastheer en hart en nieren en weet dan ook alles af van gastvrijheid en gastgerichtheid. Een zeer waardevolle gastheer-sommelier in het team van Dare Wines.

 

 

INGRID VAN LOON

Is een zeer ervaren  sommelier in de wereld van wijn en spijs. Na jarenlange ervaring in zowel de horeca als in wijnwinkels heeft ze de stap gemaakt naar Dare Wines om nog meer mensen te enthousiasmeren over de wereld van wijn en gastheerschap. Ze heeft de vinoloogopleiding gedaan en geen vraag over wijn of wijn en spijs is haar te moeilijk. Ook door haar goede kennis van catering op locatie kan ze ook goed evenementen organiseren en klanten ontzorgen. Ingrid maakt ons team helemaal compleet.

  

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

130 reviews
66%
(86)
20%
(26)
8%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
Top champagne

Mooi in balans met een heerlijke bubbel.

A
Rioja Tempranillo
Anthony van Bezouwen

Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!

Super

Leuk spel, goede duidelijke uitleg

Heerlijk wijntje

Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!

Heerlijk

Goede volle chardonnay