Lekkere witte wijn alleen mis je de bubbels. Je mag verwachten dat er meer bubbels in zitten.
Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Aanstekelijk enthousiasme, een gastheer, sommelier zoals er niet veel zijn. Michael Daals is in 2008 uitgeroepen tot meest talentvolle sommelier van Nederland (Gault-Millau) en in 2010 genomineerd voor beste gastheer van Nederland en België (Saissonier). Hij is 8 jaar lang vast panellid van de Grand Jury van de "Wine and Food Association" te Amsterdam geweest en van het "International Taste and Quality Institute" te Brussel. In diverse ster-restaurants in binnen- en buitenland heeft hij gewerkt en zijn kennis over wijn en wijn-spijs is enorm en actueel.
In dit exclusieve interview lees je meer over Michael Daals.
Gedreven en in de ban van wijn, Lisa Snepvangers is een geweldige storyteller én een ware gastvrouw. Met werkervaring in zowel klassieke sterrenrestaurants als in de Aziatische keuken, is haar productkennis enorm. Ze is vinoloog sinds haar 22e, wat ze ook nog eens in 1 jaar heeft afgerond, een prestatie die maar weinig mensen haar na doen. Een wijn-spijs specialist in hart en nieren.
In dit exclusieve interview lees je meer over Lisa Snepvangers.
Is een professionele enthousiaste gastheer en sommelier in hart en nieren. Zijn passie voor wijn weet hij op persoonlijke en interessante wijze te presenteren. De kunst van het proeven in combinatie met de kennis van wijn, zorgt voor zijn spannende wijn-spijs combinaties. Luc is vinoloog, gastronoom én wijndocent en verzorgt wijncursussen in zijn lokaal in Tilburg voor liefhebbers als professionals. Zijn werk is in de afgelopen jaren al meerdere malen bekroond. In 2019 werd zijn passie bekroond met de benoeming door Grootspraak - Perswijn 'Wijnrestaurant van het jaar'.
In dit exclusieve interview lees je meer over Luc Linnenbank.
Een gastheer - sommelier pur sang! Door zijn jarenlange ervaring in restaurants en andere horecagelegenheden weet hij als geen ander wat een gast aan tafel nodig heeft. Ontzorgen is wat hij doet. Zijn kennis op gebied van wijn en wijnspijs is zeer goed en kan dan ook iedereen op elk niveau helpen met de mooiste wijnadviezen en wijn en spijs combinaties. Hij is een gastheer en hart en nieren en weet dan ook alles af van gastvrijheid en gastgerichtheid. Een zeer waardevolle gastheer-sommelier in het team van Dare Wines.