Lekkere witte wijn alleen mis je de bubbels. Je mag verwachten dat er meer bubbels in zitten.
Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Christo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekLe Puit Cendré, Languedoc & Roussillon, Franrijk
Klik hier voor de wijntechniekCasa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Bodegas Drouet, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met stevige vis met rode wijnsauzen, rauw en gedroogd rund- en kalfsvlees en gebakken of gegrild witvlees, gevogelte, kalfsvlees en varken met ingelegde groenten. Ook mooi met kruidige gerechten op basis van rood fruit, pasta’s in tomaat, lichte stoofgerechten in combinatie met zilveruitjes en half harde kazen.
Finca Morena, Castilla La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekgedroogd vlees en bij pikante en kruidige gerechten. Bij gebakken en gegrild wit of kalfsvlees, varken en gevogelte. Lichte stoofgerechten of bij pasta's met tomaat en parmezaan. Ook goed te combineren met half harde kazen.
Casa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
La Hormiga Roja, Jumilla, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Bodegas Navarro Lopez, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekDie Groot Lag, Western Cape, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniekCasa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Herdade da Calada, Alentejo, Portugal
Goed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekGeschikt als aperitief, bij gestoomde vis met een romige saus, rauw en gebakken vlees (wijn dan licht koelen), gebakken of gegrild witvlees, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte met een rijke saus en verse groenten. Ook goed bij licht pikante en kruidige gerechten, pasta's met tomaat en Parmezaan, lichte stoofgerechten met een romig en kruidig aspect en half harde kazen.
Laudun Chusclan, Rhône, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekFeudi Salentini, Puglia, Italië
Goed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte.
Anne de Joyeuse, Limoux, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekDe wijn is vol en zwoel van smaak met dank aan de late pluk in oktober. Hierdoor krijgen de druiven een hoger gehalte aan natuurlijke suikers. Samen met de ondersteunende zuren, vormt het een fantastische balans. Zachte tannines en een lange soepele afdronk.
Geschikt als aperitief, bij gestoomde vis met een romige saus, rauw en gedroogd vlees (wijn dan licht koelen), gebakken of gegrild witvlees, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte met een rijke saus en rijpe groenten. Ook goed bij licht pikante en kruidige gerechten, pasta’s met tomaat en Parmezaan, lichte stoofgerechten met een romig en kruidig aspect en half harde kazen.