Kernwaarden

Wij zijn een team van enthousiaste wijn-spijs specialisten, sterrensommeliers en vinologen met bijna 40 jaar ervaring in de top gastronomie. Onze sommeliers zijn zelfs onderscheiden met awards als ‘Meest talentvol sommelier van Nederland’! Deze kennis en ervaring maakt dat wij dé partner zijn op gebied van wijn, wijn-spijs en gastvrijheid.

Wij ondersteunen onze horecapartners onder andere bij het uitwerken van wijnkaarten, samenstellen van wijnarrangementen en financiële advieswerken. Daarnaast bieden we gepersonaliseerde begeleidingstrajecten aan om het kennisniveau binnen het team te verhogen. Lees hier meer over onze horecadiensten.

Wil je onze gastvrijheid- en wijnkennis ook delen met de werknemers binnen jouw bedrijf of liever voor privédoeleinden? Onze sterrensommeliers zijn in te huren voor al uw netwerkborrels, diner thuis, feesten en andere evenementen! Bekijk hier welke service Dare Wines nog meer levert.

 

Onze vinologen én sterrensommeliers hebben hun kennis samengebracht in een smaakprofielenconcept. Werken met dit concept, in de horeca, zorgt voor meer kennis en duidelijkheid bij zowel het personeel als de gasten, en resulteert in een aantoonbare omzet- en rendementsverhoging in wijn. Kennis van dit concept brengt ook thuis je wijnbeleving naar een hoger niveau. Wij brengen dit op begrijpelijke wijze over, zodat iedereen ermee kan werken, ongeacht het opleidingsniveau en de voorkennis. Dit doen we met behulp van het Dare Wines Education Program, maar ook met wijnproeverijen thuis en met Dare Wines The Game voor evenementen.

Het smaakprofielenconcept biedt een wereld aan mogelijkheden, voor bedrijven, maar ook voor je wijnervaring thuis! Lees hier alles over de denkwijze van onze sommeliers.

 

Door onze jarenlange ervaring met het calculeren van inslagpercentages, marges en voorraadbeheer van wijn, kunnen we met onze kennis zeer goed assisteren met het berekenen én verbeteren van de financiële cijfers binnen jouw bedrijf. 

Het berekenen van deze marges en bijhouden van de voorraden zijn vaak de minder favoriete werkzaamheden van de sommelier of manager, maar minstens zo belangrijk voor het bedrijf. Wij begrijpen dit en bieden daarom verschillende tools, templates en uitgebreid advies om de financiële zaken gemakkelijker en effectiever te maken. Ieder bedrijf is anders, heeft een andere bedrijfsvoering en is gevestigd op andere locaties. Mede afhankelijk hiervan geven bij passend advies en worden de templates aangepast aan jouw type bedrijf.  

Binnenkort zijn onze templates hier te downloaden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Dare Wines gelooft in samenwerkingen waarin we elkaar versterken. Door met onze partners eerst de wensen en behoeften te bespreken op gebied van wijn en wijnkennis, kunnen wij dit waarmaken. Wij vinden het belangrijk dat de juiste wijn op de juiste plek terecht komt. Daarom houden wij rekening met onder andere de stijl van de keuken, de regio, de doelgroep en natuurlijk het type bedrijf. Door regelmatig persoonlijk contact kunnen we een passend advies geven om de wijnkennis binnen het team te helpen verhogen. Dare Wines is een betrokken sparringpartner waarin we die extra stap zetten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Op zoek naar een ervaren sommelier die je thuis persoonlijk wijn en wijn-spijs advies kan geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hier meer over onze sommeliers.

 

Dankzij onze ervaring als sommeliers begrijpen wij hoe belangrijk een eigen wijnidentiteit is. Met ons brede assortiment vervullen wij iedere behoefte en kunnen wij zorgen voor regio-exclusiviteit. Ook met private labels geven wij de mogelijkheid tot het creëren van een eigen identiteit. Wij zorgen samen voor brandversterking van jouw bedrijf. Lees hier alles over onze Private Labels.

Ons team van wijn-spijs experts selecteert het assortiment van wijnen op de brede gastronomische inzetbaarheid, en de prettig doordrinkbaarheid. Wijnen met een dubbele functie. Kwaliteitswijnen vanuit de hele wereld, gemaakt door gedreven en fanatieke wijnboeren met liefde voor het vak.

Dare Wines biedt unieke relatiegeschenken waar nog jaren over nagepraat wordt. Wijnpakketten die opvallen, bij blijven en een WOW-gevoel geven. Onze sterrensommeliers creëren een ware beleving. Bekijk hier onze presentatiegids ‘relatiegeschenken’.

 

Dare Wines staat garant voor een samenwerking op de lange termijn waarbij de focus ligt om elkaar te versterken en het creëren van een win-win situatie voor beide partijen. Door goed contact met onze wijnhuizen, vaak persoonlijke leveringen en het maken van reserveringen in onze voorraden, zorgen wij ervoor dat u niets te kort komt. 

Dare Wines is een zeer betrouwbare samenwerkingspartner.

 

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

130 reviews
66%
(86)
20%
(26)
8%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
Top champagne

Mooi in balans met een heerlijke bubbel.

A
Rioja Tempranillo
Anthony van Bezouwen

Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!

Super

Leuk spel, goede duidelijke uitleg

Heerlijk wijntje

Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!

Heerlijk

Goede volle chardonnay