Precies zoals een Sauvignon Blanc hoort te smaken, geweldig knisperend in je mond.
Le Puit Cendré, Languedoc & Roussillon, Franrijk
Klik hier voor de wijntechniekBodegas Drouet, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Goed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Goed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Saint-Phillippe, Languedoc, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekVins Bréban, Provence, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekPrachtige rosé uit de Provence. Zalm roze van kleur met aroma’s van rood fruit van met name aardbeien en frambozen en een licht kruidige ondertoon. Fijne knisperende zuren met een verfrissende en opwekkend mondgevoel.
Goed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Vins Bréban, Provence, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekChateau du Rouët, Provence, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekChateau du Rouët, Provence, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniek