Smaakprofielen

Wij hebben een uitzonderlijke denkwijze in smaakprofielen. Met meer dan 40 jaar ervaring op het allerhoogste niveau hebben we onze kennis samengebracht in ons smaakprofielenconcept. Dit is voor iedereen begrijpelijk, ongeacht het opleidingsniveau en voorkennis, en resulteert in een aantoonbare omzet- en rendementsverhoging.

BEREIDINGSWIJZE

Het smaakprofiel van een wijn wordt bepaald door de herkomst van de druiven en de vinificatietechniek. De smaak van een zeker product wordt bepaald door de bereidingswijze hiervan. Door het koppelen van het smaakprofiel van een wijn aan de bereidingswijze van een gerecht, creëren wij een methode om wijn en spijs te combineren die voor iedereen begrijpelijk is.

TEMPERATUUR

De ultieme smaakervaring begint bij de juiste temperatuur. Het smaakprofiel van een wijn bepaald namelijk de ideale serveertemperatuur. Met behulp van onze complete adviezen, realiseren we betere beleving voor de gasten.

GLASWERK

De vorm van een wijnglas kan het smaakprofiel van de wijn zowel complementeren als geheel veranderen. Daarbij bepaald het smaakprofiel wat het meest geschikte glas is om te wijn in te serveren. Laat je informeren door team van Dare Wines.

SMAAKPROFIELEN IN HORECA

Onder begeleiding van de sommeliers van Dare Wines zorgen we voor wijnarrangementen van het hoogste niveau, stellen we originele en uitgebalanceerde wijnkaarten op en trainen we het personeel zodat zij dit op een begrijpelijke manier kunnen overbrengen aan de gast.

Kortom: werken met onze smaakprofielen zorgt voor duidelijkheid bij zowel het personeel als de gasten. We verhogen de omzet en het rendement in wijn met minimaal 20%.

 

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

44 reviews
55%
(24)
32%
(14)
11%
(5)
2%
(1)
0%
(0)
Zomer!

Lekker fruitig en toch vol van smaak.
Niet bitter bij afdronk! Gelukkig!
Beetje prijzig!

Echt lekker!

Beetje prijzig

Super lekkere wijn

Snelle prima levering. Ik was erg tevreden. Graag bestel ik binnenkort op nieuw bij u. Mvgr Greet hagen

Mooie Provence Rosé