Wat een heerlijke wijn is dit.. 100% genieten.
Snel geleverd ook, helemaal top!
Pinot grigio fan! Maar dit is toch even anders, kruidiger dan normaal erg lekker!
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekHerdade da Calada, Alentejo, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekLekker bij rauwe en gestoomde vette vis met citrus, gegrilde en gebakken schaal- en schelpdieren met frisse kruiden, gebakken zwezerik in olie en gegrild kalfsvlees en witvlees met frisse accenten. Ook goed met frisse salades met warme bereiding van vis, lichte crèmesoepen met gekookte groenten en witschimmelkazen.
Die Groot Lag, Western Cape, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniekAnne de Joyeuse, Limoux, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekFeudi Salentini, Puglia, Italië
Goed te combineren met rauwe vis gerechten met soja of wasabi, en gebakken/geroosterde schaal en schelpdieren. Visgerechten met zuurkool en roomsauzen of pikante en kruidige elementen. Rauw vlees of gevogelte met paté en gebakken ganzen en eendenlever smaakt ook erg goed bij deze wijn. Net zoals winterse crème soepen en gebakken en ovengegaarde groenten of zacht gegaard spek en roodbacteriekazen.
Reuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Heldere kleur met een groene zweem. Aromatisch en vol smaken van rijp fruit als perzik en mango met een kruidige ondertoon. De intensiteit van de geur komt overeen met de smaak. Rijp, kruidig en rond met een verfrissende zuurgraad. Perfecte balans en een lange complexe afdronk.
Goed te combineren met rauwe vis gerechten met soja of wasabi, en gebakken/geroosterde schaal en schelpdieren. Visgerechten met zuurkool en roomsauzen of pikante en kruidige elementen. Rauw vlees of gevogelte met paté en gebakken ganzen en eendenlever smaakt ook erg goed bij deze wijn. Net zoals winterse crème soepen en gebakken en ovengegaarde groenten of zacht gegaard spek en roodbacteriekazen
Goed te combineren met rauwe vis gerechten met soja of wasabi, gebakken en geroosterde schaal en schelpdieren. Visgerechten met zuurkool en roomsauzen of pikante en kruidige elementen. Rauw vlees of gevogelte met paté en gebakken ganzen en eendenlever smaakt ook erg goed bij deze wijn. Net zoals winterse crème soepen en gebakken en ovengegaarde groenten of zacht gegaard spek en roodbacteriekazen.
Jean Barin, West-Kaap, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi), mi-cuit bereidingen van vis en gebakken en gestoomde schaal- en schelpdieren met een lichte saus of vinaigrette. Ook goed bij rauw en gedroogd vlees, salades met vinaigrette en rauwe of gebakken groenten met soja saus en iets rijpere geitenkazen.
Tenuta Fernanda Cappello, Friuli, Italië
Klik hier voor de wijntechniekTenuta Fernanda Cappello, Friuli, Italië
Klik hier voor de wijntechniekKuhlmann-Platz, Alsace, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekGele kleur. Rijke geur met intens fruit van appel, acacia en zilt. De smaak geeft rondeur en complexiteit met een zachte en subtiele afdronk.
Goed te combineren met rauwe vis gerechten met soja of wasabi, en gebakken/geroosterde schaal en schelpdieren. Visgerechten met zuurkool en roomsauzen of pikante en kruidige elementen. Rauw vlees of gevogelte met paté en gebakken ganzen en eendenlever smaakt ook erg goed bij deze wijn. Net zoals winterse crème soepen en gebakken en ovengegaarde groenten of zacht gegaard spek en roodbacteriekazen
Heldere kleur met een groene zweem. Subtiele neus met daarin witte bloemen en een lichte kruidigheid te herkennen. In de smaak iets intenser met een aangename frisheid en een mooie rijpheid. De balans hierin is geweldig!
Lekker bij rauwe en gestoomde vette vis met citrus, gegrilde en gebakken schaal- en schelpdieren met frisse kruiden, gebakken zwezerik in olie en gegrild kalfsvlees en witvlees met frisse accenten. Ook goed met frisse salades met warme bereiding van vis, lichte crèmesoepen met gekookte groenten en witschimmelkazen.
Babylon's Peak, Swartland, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniek
Weingut Ernst Bretz, Rheinhessen, Duitsland
Klik hier voor de wijntechniekWeingut Zimmermann, Kremstal, Oostenrijk
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniek
Lekker bij rauwe en gestoomde vette vis met citrus, gegrilde en gebakken schaal- en schelpdieren met frisse kruiden, gebakken zwezerik in olie en gegrild kalfsvlees en witvlees met frisse accenten. Ook goed met frisse salades met warme bereiding van vis, lichte crèmesoepen met gekookte groenten en witschimmelkazen.
Kuhlmann-Platz, Alsace, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekKuhlmann-Platz, Alsace, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekWeingut Bergdolt, Pfalz, Duitsland