Verzendkosten & Levering

Levering
Bestellingen worden iedere week op dinsdag en donderdag verwerkt en de dag erna verzonden. Bestellingen die uiterlijk dinsdag 14:00 binnenkomen, worden op woensdag verzonden. Bestellingen die uiterlijk donderdag om 14:00 binnenkomen, worden op vrijdag verzonden. De bestelling zal de dag na verzending worden aangeboden, respectievelijk op donderdag en zaterdag. Bovenstaande voorwaarden gelden voor bestellingen binnen Nederland, met uitzondering van Nationale feestdagen. Bestellingen voor de Waddeneilanden kunnen een iets langere levertijd innemen.

Inpakken van je bestelling
Wij besteden veel zorg aan het samenstellen en inpakken van jouw bestelling. Wij werken met speciale ‘inlays’ in de verzenddozen. Dit maakt dat de breuk tot een absoluut minimum wordt beperkt. De verzenddozen inclusief inlays zijn internationaal erkend door bedrijven als UPS, DPD en DHL. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen wij altijd voor een snelle, passende oplossing. Neem in dit geval graag contact met ons op via info@darewines.nl.

Verzendkosten
In Nederland gratis vanaf € 35, daaronder € 8,85.
In België gratis vanaf € 125, daaronder € 9,99. 

Bestelling
Wijnen kunnen per fles of per doos van 6 flessen besteld worden.

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

129 reviews
66%
(85)
20%
(26)
9%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
A
Rioja Tempranillo
Anthony van Bezouwen

Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!

Super

Leuk spel, goede duidelijke uitleg

Heerlijk wijntje

Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!

Heerlijk

Goede volle chardonnay

L
Merlot Rosé Diamond Allure
Leon van den Biggelaar
Enorm lekkere frisse rose

Een smaak explosie als je deze wijn drinkt. Je proeft verschillende frisse smaken en tegelijk een droge rose beleving. Zo lekker als deze hebben we het nog niet gehad. We gaan hiervan nog heel wat flesjes van opmaken.