DW Education Program

Je hebt een goed uitgebalanceerde wijnkaart en uitmuntende wijn-spijs combinaties, maar toch blijft de verkoop achter en zijn gasten niet altijd tevreden. Je bedrijf kan nog zo geweldig zijn op papier, maar het succes valt of staat met je werknemers. Daarom hebben we het ‘Dare Wines Education Program’ ontwikkeld.

DARE WINES EDUCATION PROGRAM - FOR PERFECT PAIRING

VOOR BEWUSTWORDING EN ZELFSTANDIGHEID BIJ HET PERSONEEL

Het programma is ontwikkeld voor horecabedrijven om bewustwording en zelfstandigheid bij het personeel te vergroten. Met behulp van trainingen zorgen we ervoor dat het personeel zelfverzekerder wordt aan tafel, een goede basiskennis heeft op gebied van wijn, verkooptechnieken beheerst en zich bewust is van het belang van serveertemperatuur in wijn en type wijnglazen. We geven tools mee waardoor het werken met wijn makkelijker én leuker wordt.

BEGRIJPELIJK EN TOEPASBAAR

Het platform is samengesteld door onze wijn-spijs specialisten en ervaren sommeliers. Ons specialisme is het delen van onze wijnkennis in Jip- en Janneketaal, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is ongeacht de voorkennis en het opleidingsniveau. Hierdoor zorgen we ervoor dat het gemakkelijk overdraagbaar is naar personeel én naar gast.

Dankzij het programma kan het personeel zelfstandig te werk gaan, kunnen ze beter inspelen op de wensen van de gast en kunnen ze passend wijnadvies geven. Dit werkt omzet- en rendement verhogend voor het horecabedrijf.

 

We bieden het Dare Wines Education Program – For Perfect Pairing aan in verschillende niveau’s:

Benieuwd op welke manier dit platform voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op.

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

130 reviews
66%
(86)
20%
(26)
8%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
Top champagne

Mooi in balans met een heerlijke bubbel.

A
Rioja Tempranillo
Anthony van Bezouwen

Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!

Super

Leuk spel, goede duidelijke uitleg

Heerlijk wijntje

Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!

Heerlijk

Goede volle chardonnay