Wijnarrangement

Een wijnarrangement biedt jouw horecaonderneming de mogelijkheid je gasten te verrassen, hun verwachting te boven te gaan en een blijvende herinnering te creëren. Ze geven je de vrije hand om gastronomische keuzes te maken die hun avond kunnen maken of breken….

Geen zorgen, onze sommeliers staan voor je klaar.

 

WIJNARRANGEMENTEN GEMAAKT DOOR TOPSOMMELIERS 

Ons team bestaat uit wijn-spijs experts, ervaren sommeliers uit de topgastronomie, bevlogen vinologen en ware liefhebbers van wijn en van de horeca. Wij maken wijnarrangementen met passie en kennis van het vak. Onze wijnkeuzes zijn afhankelijk van het type bedrijf, de filosofie van het bedrijf, het type gasten en bovenal de stijl van de keuken. Dit wordt van tevoren dan ook uitgebreid besproken. De uitwerkingen bevatten altijd een complete wijn-spijs toelichting, om deze ook aan tafel toe te kunnen lichten, én omvatten advies in type glaswerk en serveertemperatuur van wijn.

Ons doel om de druk te verlichten en het personeel handvaten mee te geven om de wijn en wijn-spijs beleving binnen jouw horecaonderneming te vergroten.

 

 

 

 

 

 

SMAAKPROFIELENCONCEPT

Met behulp van het smaakprofielenconcept maken we het combineren van wijn en spijs toegankelijk en bovenal begrijpelijk. We creëren een methode waar iedereen mee kan werken, ongeacht het opleidingsniveau en de voorkennis. Lees hier meer over dit concept.

Wil je meer weten over hoe onze sommeliers kunnen assisteren bij jouw wijnarrangementen? Neem dan contact met ons op.

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

115 reviews
63%
(72)
23%
(26)
10%
(11)
2%
(2)
3%
(4)
Diamond rose

Perfect voor zomerse borrel

Diamond allure pinot grigio

Correctie

Correctie van mijn vorige beoordeling. Dat had niet 1 ster maar 5 sterren moeten zijn! Dit is werkelijk een heerlijke wijn, droog, aards, licht fruit, mooie in balans.

Weissburgunder Kabinett Trocken St. Lamprecht

Heerlijke rose