Dare Wines Masterclasses

MASTERCLASS WIJN & SPIJS

Smaakexplosies. Iets mooiers bestaat er niet. Een goede wijn-spijs combinatie maken is een kunst op zich, maar de specialisten van Dare Wines laten zien hoe u dit kan bereiken.

Door onze unieke denkwijze in smaakprofielen, leggen wij het zo uit dat het voor iedereen begrijpelijk is, ongeacht de voorkennis. We koppelen het smaakprofiel van de wijn aan de bereidingswijze van eten, zodat er goede overeenkomsten zijn tussen het ‘mondgevoel’, het ‘smaakgehalte’, en de ‘structuur’. Dit zorgt samen voor de smaaksensatie waar u naar op zoek bent! Een kijkje door de ogen van de beste sommeliers van Nederland.

Een wijn lekker vinden is persoonlijk, maar het combineren van wijn en spijs is technisch. In deze masterclass zult u verschillende vinificatiemethoden van wijn leren. U gaat verschillende gerechten proeven, in combinatie met verschillende wijnen. Bij ieder gerecht wordt een passende wijn geschonken én een wijn waarbij de smaakfactoren botsen. U leert om de smaakprofielen van een wijn te vertalen naar het gerecht. Een geweldig educatieve en vermakelijke masterclass.

Daag jezelf uit en stap in de wondere wereld der sommeliers: Michael Daals, Mitchell Ligthart en Lisa Snepvangers.

 


MASTERCLASS 'WERKEN MET WIJN'

 Een buitengewoon interessante masterclass waarin u ontdekt hoe wijn geproefd moet worden. U leert niet alleen technisch en analytisch proeven van wijn, maar ook op welke temperatuur wijn wordt geschonken en welk effect dit heeft op wijn. Glaswerk, karafferen en decanteren komen allemaal uitgebreid aan bod. U gaat de sensatie van goed proeven ervaren en u laat hierna al uw vrienden en familie verbijsterd achter met al uw vergaarde kennis!
Deze masterclass wordt gegeven door sterrensommeliers Michael Daals, Mitchell Ligthart en Lisa Snepvangers. 


MASTERCLASS 'GASTVRIJHEIDSTRAINING'

 

 

 

 

Gastvrijheid is een onuitputtelijke grondstof; het kost geen geld, het is ruimschoots op voorraad, altijd beschikbaar, oproepbaar en bovenal creëert het betrokken en tevreden gasten. Het gevoel van welkom zijn en persoonlijke aandacht. Gastvrijheid maakt het verschil tussen een goede en memorabele beleving.

Een glimlach maakt gelukkig! Door gastvrij te zijn, wordt endorfine aangemaakt. Niet alleen bij u, maar ook bij de gasten, het werkt immers wederkerig. De gasten gaan dan niet alleen zeer tevreden weg, maar worden ook ambassadeurs en fans. Een geweldig doel en u leert bij ons hoe u dit kan waarmaken.

In deze masterclass leert u over het belang van gastvrijheid, het onbewuste verwachtingspatroon van de gast, het effect van lichaamshouding, hoe u beter kan communiceren, een relatie opbouwt met uw gasten en hoe u toegevoegde waarde levert voor de gast en het bedrijf. Dit alles door theorie en praktijk gerichte situaties. Een masterclass waarin u het belang ontdekt om gastvrijheid te optimalieren.

U leert het van één van de beste gastheren die Nederland heeft gekend, Michael Daals, in 2010 genomineerd voor beste gastheer van Nederland en België. Na afronding van de masterclass Gastvrijheidstraining ontvangt u een certificaat van deelname.


VRAGEN

Schroom niet! Wij denken graag mee met de invulling van een masterclass (kan op elke gewenste locatie), een proefavond of een andere invulling. Volledig conform persoonlijke wensen. Neem contact met ons op via onze website, of via ons algemene telefoonnummer: +31 (0) 13 59 09 101, of stuur een mail naar info@darewines.nl voor persoonlijk advies. 

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

15 reviews
40%
(6)
40%
(6)
20%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
Mooie wijnen, vanuit vakmanschap met een ambachtelijke geest gekozen

Via de Houtloods in Tilburg kwam ik achter het bestaan van Darewines. Een mooie propositie die me helpt in het uitbouwen van m’n wijnkelder.

Sauvignon Blanc 2017

5/5

Albariño Dos Amigos 2016, O Rosal, Rias Baixas, Spanje

Super wijn

Tijdens een buitenfeest in mij oa deze wijn geschonken. Super feest super wijn!

Sauvignon Blanc Premium 1904 2016

Frisse, sprankelende witte wijn. Heerlijk voor zomerse avonden