Wat n heerlijke rosé...zacht. drinkt soepel weg. Aanrader...in n mooie fles!
Zeer goede wijn en lekker om bij alles te drinken .
En snel geleverd.
Wat een heerlijke wijn is dit.. 100% genieten.
Snel geleverd ook, helemaal top!
Christo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Christo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekLe Puit Cendré, Languedoc & Roussillon, Franrijk
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Casa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi), mi-cuit bereidingen van vis en gebakken en gestoomde schaal- en schelpdieren met een lichte saus of vinaigrette. Ook goed bij rauw en gedroogd vlees, salades met vinaigrette en rauwe of gebakken groenten met soja saus en iets rijpere geitenkazen.
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekBodegas Drouet, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
La Hormiga Roja, Jumilla, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. Sushi), mi-cuit bereidingen van vis en gebakken en gestoomde schaal- en schelpdieren met een lichte saus van vinaigrette. Ook goed bij rauw en verwerkt vlees, salades met vinaigrette en rauwe van gebakken groenten met soja saus en iets rijpere geitenkazen.
Bodegas Navarro Lopez, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniek
Goed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. Sushi), mi-cuit bereidingen van vis en gebakken en gestoomde schaal- en schelpdieren met een lichte saus van vinaigrette. Ook goed bij rauw en verwerkt vlees, salades met vinaigrette en rauwe van gebakken groenten met soja saus en iets rijpere geitenkazen.
Die Groot Lag, Western Cape, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniekQuinta da Raza, Minho, Portugal
Klik hier voor de wijntechniek
Herdade da Calada, Alentejo, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekLekker bij rauwe en gestoomde vette vis met citrus, gegrilde en gebakken schaal- en schelpdieren met frisse kruiden, gebakken zwezerik in olie en gegrild kalfsvlees en witvlees met frisse accenten. Ook goed met frisse salades met warme bereiding van vis, lichte crèmesoepen met gekookte groenten en witschimmelkazen.
Palomar, Central Valley, Chili
Reuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Bodegas Valdecuevas, Valladolid, Rueda, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Anne de Joyeuse, Limoux, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekReuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Domaine des Plos, Languedoc & Roussillon, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekLekker bij rauwe en gestoomde vette vis met citrus, gegrilde en gebakken schaal- en schelpdieren met frisse kruiden, gebakken zwezerik in olie en gegrild kalfsvlees en witvlees met frisse accenten. Ook goed met frisse salades met warme bereiding van vis, lichte crèmesoepen met gekookte groenten en witschimmelkazen.