@ Home

Dare Wines The Game is hét wijnspel voor iedereen met én zonder kennis van wijn. Het spel is te spelen vanaf twee personen met een maximum van zes personen en duurt ongeveer twintig minuten per ronde. Ideaal om tussen de gangen van het thuisdiner door te spelen!

Met het spel ontwikkel je je persoonlijke smaak en wijnkennis, je leert alles over smaakprofielen, wijn-spijscombinaties en je ontdekt de geheimen van de sommelier!

Over smaak valt niet te twisten … Zet je persoonlijke voorkeur opzij en kom erachter welk smaakprofiel er in het glas zit. Bij het spel worden officiële zwarte INAO-proefglazen geleverd zodat het zintuig zicht uitgeschakeld wordt. Hierdoor word je geholpen om op een andere manier te proeven. Je leert spelenderwijs verschillende smaakprofielen te herkennen om vervolgens de brug te maken naar wijn en spijs. Daarnaast leer je over houtgebruik, alcoholpercentages en de herkomst van de wijn. Het spel laat je een referentiekader ontwikkelen.

Doel van het spel Verzamel elke ronde zoveel mogelijk DareCoines door deze tegelijk met je persoonlijke pion in te zetten op het bord. Verplaats je in een sommelier en vergroot je kansen op de winst!

Het wijnspel bevat onderstaande items:

🍷 1x bordspel (100cm bij 70cm)
🍷 1x algemene spelregels
🍷 6x zwarte wijnglas
🍷 1x wijnfles hoes
🍷 48x DareCoin waarde 1
🍷 84x DareCoin waarde 5
🍷 6x pion
🍷 3x fles wijn

Wat regel je zelf? Met een opener, een koelkast en goede zin gaat het helemaal goed komen!


Meer informatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier, via ons algemene telefoonnummer: +31 (0) 13 59 09 101 of via Lisa Snepvangers +31 (0) 6 34 53 33 56. 

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

123 reviews
64%
(79)
21%
(26)
9%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
Diamond allure

Wat n heerlijke rosé...zacht. drinkt soepel weg. Aanrader...in n mooie fles!

Sauvignon blanc Pinot Grigio

Zeer goede wijn en lekker om bij alles te drinken .
En snel geleverd.

g
Syrah Reserva
gert de jong

Syrah Reserva

100% hemelse wijn.

Wat een heerlijke wijn is dit.. 100% genieten.
Snel geleverd ook, helemaal top!

T
Escapada Tinto
Trevor Jansen

heerlijk wijntje