Dé juiste partner

RUIME KENNIS EN ERVARING

Wij zijn een team van zeer kundige en enthousiaste wijn-spijs specialisten. Met bijna 40 jaar ervaring in de top gastronomie, weten wij als geen ander hoe belangrijk gast- en servicegerichtheid is. Meerdere malen zijn onze sommeliers onderscheiden met Internationale awards zoals ‘Meest talentvolle sommelier van Nederland’ en ‘Beste gastheer van Europa’. Hier zijn wij trots op.

 

UITZONDERLIJKE DENKWIJZE IN SMAAKPROFIELEN

Onze vinologen én sterrensommeliers hebben hun kennis samengebracht in een smaakprofielenconcept. Werken met dit concept zorgt voor meer kennis en duidelijkheid bij zowel het personeel als de gasten, en resulteert in een aantoonbare omzet- en rendementsverhoging.

 

GEPERSONALISEERDE TRAININGEN

Ons specialisme is het overdragen van onze wijnkennis op een manier die voor iedereen begrijpelijk is, met of zonder voorkennis. Met behulp van gepersonaliseerde trainingen en masterclasses laten we iedereen graag kennis maken met de kracht van delen.

 

EIGEN WIJNIDENTITEIT 

Dankzij onze ervaring als sommeliers weten wij hoe belangrijk een eigen wijnidentiteit is. Met ons brede assortiment vervullen wij iedere behoefte en kunnen wij zorgen voor regio-exclusiviteit. Ook met private labels geven wij de klant de mogelijkheid tot het creëren van een eigen identiteit wat zorgt voor brandversterking.

 

PERSOONLIJKE WERKWIJZE  

Wij vinden het belangrijk dat de juiste wijn op de juiste plek terecht komt. Door eerst de wensen en behoeften te bespreken op gebied van wijn, kunnen wij dit waarmaken. We houden rekening met de stijl van keuken, de regio, doelgroep en het type bedrijf.

 

FINANCIËLE EXPERTS

Door onze jarenlange ervaring in het calculeren van inslagpercentages, marges en voorraadbeheer van wijn, kunnen we met onze kennis zeer goed assisteren met berekeningen en het verbeteren van de financiële cijfers.

 

WIJNEN MET EEN DUBBELE FUNCTIE

Met een team van wijn-spijs experts worden wijnen geselecteerd welke zowel gastronomisch breed inzetbaar zijn, als prettig doordrinkbaar. Kwaliteitswijnen vanuit de hele wereld, gemaakt door ambachtelijke en fanatieke wijnboeren met liefde voor het vak.

 

BETROUWBAAR

Door goed contact met onze wijnhuizen, vaak persoonlijke leveringen en het maken van reserveringen in onze voorraden, zorgen wij ervoor dat u nooit iets te kort komt en zijn wij een zeer betrouwbare samenwerkingspartner.

 

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

130 reviews
66%
(86)
20%
(26)
8%
(11)
2%
(2)
4%
(5)
Top champagne

Mooi in balans met een heerlijke bubbel.

A
Rioja Tempranillo
Anthony van Bezouwen

Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!

Super

Leuk spel, goede duidelijke uitleg

Heerlijk wijntje

Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!

Heerlijk

Goede volle chardonnay