Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!
Puklavec Family Wines, Jeruzalem Ormož, Slovenië
Klik hier voor de wijntechniekSubtiele tonen van citrus en beroemde appel. Fijne delicate mousse met veel structuur. Tonen van Brioche brood (autolyse) met opwekkende zuren.
Geschikt als aperitief, bij rijke salades met gebakken vis, gevogelte of witvlees, gekookte schaal- en schelpdieren met frisse kruiden en gegrilde visgerechten met een rijke saus. Ook goed bij gekookte en gegrilde hete groenten, als pompoen en biet, en rauw en gedroogde charcuterie.
Klik hier voor de wijntechniek
Zeer geschikt als aperitief, bij zomerse salades met rauwe groenten, rauw, gekookt en licht gegrilde schaal- en schelpdieren met citrus en gekookte en gegrilde visgerechten met vinaigrette. Ook goed bij gekookte frisse groenten, als asperge en venkel en rauw en gedroogde charcuterie.
Rocca dei Forti, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniek
Door de druiven niet helemaal te laten uit vergisten blijft een natuurlijk restzoet behouden. Fonkelend bramenrode kleur. Zoetsappige aroma’s stuiven uit het glas van bramen, rijpe bosaardbeien, framboos met op de achtergrond een lichte kruidigheid. Een natuurlijk frisse zuurgraad geeft de mediumvolle, zoetige smaak een mooi tegenwicht. Verfrissende afdronk met een accent op zwart fruit.
Als aperitief, maar ook als dessertwijn bij frisromige desserts (vers fruit met ijs), koude en warme bereidingen van rood en zwart fruit, fruitbavarois en warme bereidingen als Tarte Tatin.
Geschikt als aperitief, bij rijke salades met gebakken vis, gevogelte of witvlees, gekookte schaal- en schelpdieren met frisse kruiden en gegrilde visgerechten met een rijke saus. Ook goed bij gekookte en gegrilde rijpe groenten, als pompoen en biet, en rauw en gedroogde charcuterie.
TIP: Verse oesters!Jacques Defrance, Champagne, Frankrijk
Geschikt als aperitief, bij rijke salades met gebakken vis, gevogelte of witvlees, gekookte schaal- en schelpdieren met frisse kruiden en gegrilde visgerechten met een rijke saus. Ook goed bij gekookte en gegrilde rijpe groenten, als pompoen en biet, en rauw en gedroogde charcuterie.
Zeer geschikt als aperitief, bij zomerse salades met rauwe groenten, rauw, gekookt en licht gegrilde schaal- en schelpdieren met citrus en gekookte en gegrilde visgerechten met vinaigrette. Ook goed bij gekookte frisse groenten, als asperge en venkel en rauw en gedroogde charcuterie.
Briljant bleek bloesemroze van kleur met frambozen kleurige reflecties. Jong ! fruitig ! fris! Een zeer elegante wijn; aromatisch, verfijnd en fruitig. Fijn mondgevoel met smaken als kleine rijpe bosaardbeien, rijpe bramen en rode bessen. Smakelijk fris en harmonieus!
Goed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Klik hier voor de wijntechniek