Wat n heerlijke rosé...zacht. drinkt soepel weg. Aanrader...in n mooie fles!
Zeer goede wijn en lekker om bij alles te drinken .
En snel geleverd.
Wat een heerlijke wijn is dit.. 100% genieten.
Snel geleverd ook, helemaal top!
ONZE SPRING SOMMELIER SELECTION
De lente is aangebroken! Langzaam kleur alles weer groen en gaan we naar buiten om te genieten van de voorjaarszon. De BBQ komt weer tevoorschijn en het aspergeseizoen is aangebroken. Tijd voor andere producten én tijd voor andere wijnen. Daarom nu onze Lente Sommelier Selectie:
Bodegas Valdecuevas, Valladolid, Rueda, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Heldere kleur met een groene zweem. Subtiele neus met daarin witte bloemen en een lichte kruidigheid te herkennen. In de smaak iets intenser met een aangename frisheid en een mooie rijpheid. De balans hierin is geweldig!
Lekker bij rauwe en gestoomde vette vis met citrus, gegrilde en gebakken schaal- en schelpdieren met frisse kruiden, gebakken zwezerik in olie en gegrild kalfsvlees en witvlees met frisse accenten. Ook goed met frisse salades met warme bereiding van vis, lichte crèmesoepen met gekookte groenten en witschimmelkazen.
Puklavec Family Wines, Jeruzalem Ormož, Slovenië
Klik hier voor de wijntechniekLicht robijnrood van kleur met een complex aroma van rood fruit, florale tonen en een lichte aardse toets. De aanzet is zacht en fris met een lage tanninestructuur en wederom aardse smaken en rood fruit. Een wijn met veel elegantie en finesse.
Geschikt als aperitief, bij gestoomde vis met een romige saus, rauw en gedroogd vlees (wijn dan licht koelen), gebakken of gegrild witvlees, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte met een rijke saus en rijpe groenten. Ook goed bij licht pikante en kruidige gerechten, pasta’s met tomaat en Parmezaan, lichte stoofgerechten met een romig en kruidig aspect en half harde kazen.