door Rachelle Baljeu 28 juni 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Björn Remijn jullie meer over zichzelf en zijn werkzaamheden.

Het begin van Dare Wines
10 jaar geleden begonnen Michael en ik samen met Dare Wines. Wij waren al lange tijd bevriend en eens in de zoveel tijd kwamen we met vrienden bij elkaar om samen te koken. Een goed glas wijn kon hier uiteraard niet bij ontbreken! Michael zijn kennis en enthousiasme over wijn wekte mijn interesse enorm. Desondanks had ik nooit kunnen voorzien dat het product wijn zo leuk, divers en oneindig is. Hoe meer je er over weet, hoe interessanter het wordt.

Van denken naar doen
Zelf had ik vooral veel ervaring als projectleider/manager. Voordat ik begon met Dare Wines ben ik bijvoorbeeld lang werkzaam geweest bij een bedrijf dat zich bezighield met het interieur voor grote winkelketens. Het leuke aan projectbegeleiding is voor mij het finetunen van processen. Ook heb ik een passie voor ondernemen! Dit maakte dat Michael en ik als team zowel alle kennis als kunde in huis hadden om Dare Wines op te starten.

Diversiteit is uitdagend
Mijn taken bij Dare Wines variëren enorm. Van het regelen van alle orders van A tot Z, zoals het leveren en factureren, tot aan de inkoop bij de wijnhuizen. Ook houd ik me regelmatig bezig met klantcontact, wijnproeverijen of Dare Wines The Game. Deze diversiteit vind ik leuk, dit maakt het werk voor mij uitdagend.

In basis zijn we een klein bedrijf, maar dan wel met een groot klantenbestand. Dit zorgt ervoor dat er altijd een bepaalde ‘drive’ is. We werken in een hecht team waarin we elkaar helpen en veel samenwerken om met elkaar nieuwe successen te behalen!

Meer dan alleen verkopen
Het belang van samenwerken trekken wij ook door naar onze klanten. Wat Dare Wines anders maakt dan andere bedrijven, is het feit dat we altijd bereid zijn om meer tijd en energie in de samenwerking te steken. We blijven in beweging zodat we onszelf elke dag weer kunnen verbeteren. We hebben alle kennis in huis om onze partners van dienst te kunnen zijn met een totaalplaatje. Zo berekenen wij bijvoorbeeld ook het inslagpercentage, kijken we naar de marge en trainen we het personeel.

Onze kennis van de branche biedt natuurlijk een voordeel, maar wat we nog veel belangrijker vinden, is de band met onze partners. Onze focus ligt op het opbouwen en behouden van onze relaties. We willen juist samenwerken en onze klanten helpen met groeien en het behalen van hun doelen!

Persoonlijke favorieten
Mijn eigen favorieten uit ons assortiment verschillen enorm per seizoen. Als ik een witte en een rode wijn zou moeten noemen, dan kies ik voor de Chardonnay uit Limoux, Frankrijk en de Tarambola, een Portugese rode wijn. Deze wijnen passen het beste bij mijn smaakpalet, ook wat betreft wijn-spijs. Ik houd namelijk erg van rijkere smaken in zowel mijn wijn als mijn eten. De Chardonnay zou ik zelf het liefst combineren met een gebakken witvis en de Tarambola komt het beste tot zijn recht in combinatie met gegrild rood vlees.
Rachelle Baljeu
Rachelle Baljeu

AuteurOok in Achter de schermen

Dare Wines Exclusives: Mitchell Ligthart
Dare Wines Exclusives: Mitchell Ligthart

door Rachelle Baljeu 27 augustus 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Mitchell Ligthart jullie meer over zichzelf en zijn werkzaamheden.

Lees verder

Dare Wines Exclusives: Michael Daals
Dare Wines Exclusives: Michael Daals

door Rachelle Baljeu 15 mei 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Michael Daals jullie meer over zichzelf en zijn werkzaamheden.

Lees verder

Dare Wines Exclusives: Lisa Snepvangers
Dare Wines Exclusives: Lisa Snepvangers

door Rachelle Baljeu 16 april 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Lisa Snepvangers jullie meer over zichzelf en haar werkzaamheden.

Lees verder

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

47 reviews
55%
(26)
30%
(14)
13%
(6)
2%
(1)
0%
(0)
Heerlijke, goed geprijsde wijn!

Perfecte service vanuit Darewines door de gratis thuisbezorging en de snelle levering en heerlijke wijn die door een vriend van mij werd aangeraden, top!

Wijn wit

Ik vind het altijd heerlijk om geen Franse wijn te drinken, nee deze was wel erg licht van smaak, een heerlijke aperitief
Maar geen wijn om een visje bij te eten

Mooie volle wijn

Heerlijke zachte wijn die prima gaat bij rood vlees en wild. Evenwichtige kruidigheid. Hij wordt nog lekkerder na een uurtje decanteren. En dat voor een even zacht prijsje

Zomer!

Lekker fruitig en toch vol van smaak.
Niet bitter bij afdronk! Gelukkig!
Beetje prijzig!