28 juni 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Björn Remijn jullie meer over zichzelf en zijn werkzaamheden.

Het begin van Dare Wines
10 jaar geleden begonnen Michael en ik samen met Dare Wines. Wij waren al lange tijd bevriend en eens in de zoveel tijd kwamen we met vrienden bij elkaar om samen te koken. Een goed glas wijn kon hier uiteraard niet bij ontbreken! Michael zijn kennis en enthousiasme over wijn wekte mijn interesse enorm. Desondanks had ik nooit kunnen voorzien dat het product wijn zo leuk, divers en oneindig is. Hoe meer je er over weet, hoe interessanter het wordt.

Van denken naar doen
Zelf had ik vooral veel ervaring als projectleider/manager. Voordat ik begon met Dare Wines ben ik bijvoorbeeld lang werkzaam geweest bij een bedrijf dat zich bezighield met het interieur voor grote winkelketens. Het leuke aan projectbegeleiding is voor mij het finetunen van processen. Ook heb ik een passie voor ondernemen! Dit maakte dat Michael en ik als team zowel alle kennis als kunde in huis hadden om Dare Wines op te starten.

Diversiteit is uitdagend
Mijn taken bij Dare Wines variëren enorm. Van het regelen van alle orders van A tot Z, zoals het leveren en factureren, tot aan de inkoop bij de wijnhuizen. Ook houd ik me regelmatig bezig met klantcontact, wijnproeverijen of Dare Wines The Game. Deze diversiteit vind ik leuk, dit maakt het werk voor mij uitdagend.

In basis zijn we een klein bedrijf, maar dan wel met een groot klantenbestand. Dit zorgt ervoor dat er altijd een bepaalde ‘drive’ is. We werken in een hecht team waarin we elkaar helpen en veel samenwerken om met elkaar nieuwe successen te behalen!

Meer dan alleen verkopen
Het belang van samenwerken trekken wij ook door naar onze klanten. Wat Dare Wines anders maakt dan andere bedrijven, is het feit dat we altijd bereid zijn om meer tijd en energie in de samenwerking te steken. We blijven in beweging zodat we onszelf elke dag weer kunnen verbeteren. We hebben alle kennis in huis om onze partners van dienst te kunnen zijn met een totaalplaatje. Zo berekenen wij bijvoorbeeld ook het inslagpercentage, kijken we naar de marge en trainen we het personeel.

Onze kennis van de branche biedt natuurlijk een voordeel, maar wat we nog veel belangrijker vinden, is de band met onze partners. Onze focus ligt op het opbouwen en behouden van onze relaties. We willen juist samenwerken en onze klanten helpen met groeien en het behalen van hun doelen!

Persoonlijke favorieten
Mijn eigen favorieten uit ons assortiment verschillen enorm per seizoen. Als ik een witte en een rode wijn zou moeten noemen, dan kies ik voor de Chardonnay uit Limoux, Frankrijk en de Tarambola, een Portugese rode wijn. Deze wijnen passen het beste bij mijn smaakpalet, ook wat betreft wijn-spijs. Ik houd namelijk erg van rijkere smaken in zowel mijn wijn als mijn eten. De Chardonnay zou ik zelf het liefst combineren met een gebakken witvis en de Tarambola komt het beste tot zijn recht in combinatie met gegrild rood vlees.

Ook in Achter de schermen

Dare Wines Exclusives: Mitchell Ligthart
Dare Wines Exclusives: Mitchell Ligthart

27 augustus 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Mitchell Ligthart jullie meer over zichzelf en zijn werkzaamheden.

Lees verder

Dare Wines Exclusives: Michael Daals
Dare Wines Exclusives: Michael Daals

15 mei 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Michael Daals jullie meer over zichzelf en zijn werkzaamheden.

Lees verder

Dare Wines Exclusives: Lisa Snepvangers
Dare Wines Exclusives: Lisa Snepvangers

16 april 2019

Altijd al benieuwd geweest naar de personen achter Dare Wines? In Dare Wines Exclusives nemen we jullie 1x per maand mee voor een kijkje achter de schermen! Hoe ziet een dag bij Dare Wines er nou eigenlijk uit? En waar komt die passie voor wijn vandaan? Vandaag vertelt Lisa Snepvangers jullie meer over zichzelf en haar werkzaamheden.

Lees verder

★ Waarom DareWines?

Let customers speak for us

58 reviews
57%
(33)
26%
(15)
12%
(7)
2%
(1)
3%
(2)
wennen aan jodium

Het eerste wat gebeurt is het vrijkomen van een jodiumsmaak. Niet verkeerd maar wel onverwacht. Kleur is lichtrood, met donkerrood wat ik verwachtte. De typische negroamaro smaak is het zeker niet in het begin. Wel een intense, zachte smaak die rijpt in de mond. Het is wel wennen met de aparte smaak. Kan me voorstellen dat het aangenaam is bij met lichte kaas. Uitproberen, en is verrassend.

Heerlijk

Wat moet ik er nog meer over zeggen. Een heerlijke wijn die past bij ieder moment

Prima chardonnay

Smaken verschillen, maar deze Chalmet Réserve Chardonnay is precies onze smaak. Droog maar niet te droog. Met de smaak van druif en een vleugje vanille in de verte.

Top wijn voor een goede prijs

Het is fijn dat je leverancier jouw smaak kent en je goede wijnen tegen een redelijke prijs levert. Ik ben erg tevreden over deze selectie.

Agua divina

Agua divina! God moet hier een hand in gehad hebben. Wat een geweldig lekkere wijn. Voor het eerst gedronken tijdens een diner, maar nu ook thuis niet meer weg te denken