Lekkere witte wijn alleen mis je de bubbels. Je mag verwachten dat er meer bubbels in zitten.
Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Constantia Glen, Constantia, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniekCasa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte.
Feudi Salentini, Puglia, Italië
Azienda Monte Zovo, Verona, Italië
Goed bij stoofgerechten met rijpe tonen, wildgerechten met kruidige tonen en rood fruit, gegrild en gebraden ribstuk met romige saus en gegaarde groenten. Ook mooi bij Dry Aged roodvlees met kruidige tonen en rijke gerechten van de BBQ.
Azienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniek
Goed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte. Zeker fantastisch met gerechten met truffels (de witte truffel komt uit deze regio) en gerechten met paddestoelen.
Azienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekGoed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte. Helemaal geweldig met gerechten met truffels (de witte truffel komt uit deze regio) en gerechten met paddestoelen.
Azienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekVerhaal achter het etiket: Het etiket draagt een afbeelding van een lokale vogel uit de regio. De vogeltjes op het etiket komen allemaal uit regio Piëmonte en zijn geschilderd en ontworpen door een bevriend kunstenaar van de familie Abbona. 'Terlo Ravera' is de naam van een wijngaard. Ravera bevindt zich rondom het plaatsje Novello.
Weingut Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Monte Zovo, Verona, Italië
Klik hier voor de wijntechniekTenuta Fernanda Cappello, Friuli, Italië
Klik hier voor de wijntechniekChristo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekChateau Soussans, Margaux, Bordeaux
Klik hier voor de wijntechniekVerfijnde klassieke Bordeaux van Chateau Soussans. Gemaakt volgens traditionele methode. (plukken, alcoholische gisting, persen, rijping) met 12-15 maanden rijping op Frans eikenhout. Bordeaux-typische blend van 50% Merlot en 50% Cabernet Sauvignon.
Jeugdig purperrode tint. Zuivere neus met veel zwart fruit en wat hout. Prettige, evenwichtige smaak met fraîcheur en goede lengte.
Goed bij stoofgerechten met rijpe tonen, wildgerechten met kruidige tonen en rood fruit, gegrild en gebraden ribstuk met romige saus en gegaarde groenten. Ook mooi bij Dry Aged roodvlees met kruidige tonen en rijke gerechten van de BBQ.
Fattoria di Poggio Capponi, Toscane, Italië
Zeer uitbundige neus vol met rijp fruit. Complexe wijn, met verse aangename smaak van bramen fruit met diverse laagjes van secundaire smaken zoals cederhout en pruimen. Vol en breed in de smaak. Hele rijke Chianti!
Goed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte.
Chateau du Vieux Parc, Corbières, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekGoed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte.
De wijn is vol en zwoel van smaak met dank aan de late pluk in oktober. Hierdoor krijgen de druiven een hoger gehalte aan natuurlijke suikers. Samen met de ondersteunende zuren, vormt het een fantastische balans. Zachte tannines en een lange soepele afdronk.
Geschikt als aperitief, bij gestoomde vis met een romige saus, rauw en gedroogd vlees (wijn dan licht koelen), gebakken of gegrild witvlees, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte met een rijke saus en rijpe groenten. Ook goed bij licht pikante en kruidige gerechten, pasta’s met tomaat en Parmezaan, lichte stoofgerechten met een romig en kruidig aspect en half harde kazen.
Château Saint-Roch, Rhône, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Azienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Weingut Ernst Bretz, Rheinhessen, Duitsland
Casa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Domaine du Pré Baron, Touraine, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniek